Onze activiteiten

‘Wat doen we tijdens de events?’

Vind jij het tof om zo nu en dan iets te ondernemen met eenzame ouderen? Of krijg je vanuit je stage-bedrijf de mogelijkheid om je een aantal keer in je stage periode in te zetten hiervoor? Dan zijn onze activiteiten super geschikt voor jou! Klik op de activiteit die jou het meeste aanspreekt, en lees meer over de activiteit en de geplande data en locaties!

Onze activiteiten

Super Bingo

Met Stichting Kletsmajoor organiseren we SuperBingos, waarbij ongeveer 40 ouderen en 40 jongeren samen een ouderwets potje bingo spelen. Door verschillende sponsoren kun je ook nog eens fantastische prijzen winnen. Klik hier voor meer informatie.

Koekjes Bakken

Met Stichting Kletsmajoor organiseren we elke week, op verschillende locaties een ‘bakdag’ om samen met studenten en eenzame ouderen koekjes te bakken. Heb je zin om een keer mee te helpen? Meld je dan aan via de agenda!

Ons doel

Hoe mooi zou het zijn als een stagiaire iedere week een paar uurtjes langs een eenzame oudere zou gaan. Dat mevrouw van Dijk iedere woensdagmiddag zit te wachten tot hij of zij weer een stukje met haar gaat wandelen. Hiervoor maken wij matches! Wanneer je iedere week eenpaar uur de mogelijkheid krijgt vanuit je stagebedrijf om bij een eenzame oudere langs te gaan kun je je heel eenvoudig aanmelden via de onderstaand formulier. Wij zorgen er in samenwerking met een aantal zorginstellingen dan voor dat jij gematcht wordt.

Onze acties!

Pen Pakket

Veel familieleden zijn voorzichtiger bij het bezoeken van opa of oma. Dit is overigens ook het officiĆ«le advies van het RIVM. Al bij een klein verkoudheidje denken ze: “we gaan deze week toch maar even niet langs.” Dat is een heel lieve gedachte natuurlijk. Maar voor veel ouderen is juist zo’n bezoekje het hoogtepunt van de week. Daarom kwamen wij met het idee van een pen pakket zodat bijvoorbeeld kleinkinderen een brief kunnen sturen naar hun opa of oma.