‘Wat kan u als bedrijf betekenen voor ouderen?’

De maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven uit zich vaak in het leveren van (financiële) middelen. Dat is natuurlijk onwijs goed, en iedereen moet dit vooral blijven doen! Echter zijn wij ervan overtuigd dat ieder bedrijf, die de kracht van stagiaires binnen hun organisatie benut.
deze stagiaires absoluut een aantal uur per week kan missen. Misschien heb je hier als organisatie nog niet eens over nagedacht. Stagiaires, waarvan de meeste millenials zijn, staan bekend om het feit dat zij graag waarde willen toevoegen. Échte waarde, handjes uit de mouwen, iets doen. Wanneer we hen deze mogelijkheid geven, wordt de wereld gegarandeerd een stukje mooier. Daarnaast blijkt uit verschillende onderzoeken dat het doen van vrijwilligerswerk bijdraagt aan de sfeer op de werkvloer.

Ervaringen van een bedrijf:

Waarom een kletsmajoor op pad sturen fijn is voor jouw bedrijf: Het draagt bij aan een stukje maatschappelijke betrokkenheid, je brengt gezelligheid bij de ouderen, je zorgt ervoor dat stagiaires weer met een frisse blik aan de slag kunnen en het zorgt voor een glimlach op het gezicht van zowel de ouderen als stagiaires!

Jullie kunnen helpen!

Ben jij een werkgever of bekleed jij een andere functie binnen een organisatie en bij jij enthousiast geworden van ons initiatief? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan komen wij zo snel mogelijk op de koffie. Dan kunnen we jullie uit eigen ervaring vertellen hoe gaaf dit is, en kijken of dit ook iets voor jullie organisatie zou kunnen zijn.

Wat vonden andere bedrijven van Stichting Kletsmajoor?