Student

Iets betekenen voor ouderen?

Wij van Kletsmajoor geloven dat jij als stagiair echt wel bereid bent om een maatschappelijke bijdrage te leveren,  maar we weten ook dat er weinig tot geen vrije tijd over is in je agenda. Stage lopen, een gelikte CV en een baantje naast je stage om die backpackreis te kunnen bekostigen: we know the struggle. Het zou toch geweldig zijn als je wat tijd vrij krijgt van je stagebedrijf om wat voor de maatschappij te betekenen? Daarom zorgt Kletsmajoor ervoor dat je een maatschappelijke bijdrage kunt leveren en tegelijkertijd je stage kunt doorlopen. Voor zowel de stagiaires als werkgevers dus een absolute win-win situatie!

Het matchingsproces

Uiteindelijk is ons doel om zoveel mogelijk senioren en stagiaires aan elkaar te koppelen. Daarvoor werken we samen met partijen als Surplus, die ons precies kunnen vertellen welke senior goed matcht met een Kletsmajoor. Door het formulier hieronder in te vullen, weten wij dat je geïnteresseerd bent in het worden van een Kletsmajoor. Vervolgens nemen wij contact met je op en gaat Surplus je uiteindelijk matchen aan een senior!

Jij kan helpen!

Ben jij een student/stagiaire en ben jij enthousiast geworden van ons initiatief? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan kunnen we samen kijken of dit iets zou kunnen zijn voor jou en je stagebedrijf!

Wat vonden andere stagiaires van deze ervaring?